2021, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Hondskår» (V19G)
2020, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Hågardsneset» (V18G)
2019, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Hondskår» (V17G)
2018, Årets gasellebedrift i Norge
2018, Årets gasellebedrift i Hordaland
2018, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Hågardsneset» (V16G)
2017, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Langøy» (V15G)
2017, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Brandaskuta» (H14G)
2017, Knut Frode Eide Årets Navn i Norsk fiskerinæring
2016, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Hågardsneset» (V14G)
2016, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Hisdalen» (H13G)
2015, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Langøy» (V13G)
2015, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Brandaskuta» (H12G)
2014, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Ospeneset» (H11G)
2014, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Hågardsneset» (V12G)
2013, Pris for Laks produksjon på lokalitet «Langøy» (V11G)
Norwegian salmon is one of the healthiest things we can eat. In fact, Norwegian health authorities recommend eating two to three fish meals per week. We grow salmon that develops in natural, healthy Western Norwegian surroundings. We make every effort to use state-of-the-art technological fish welfare solutions, to ensure good conditions for the fish. Read more on this under Innovation